Vremea se răcește semnificativ în toată țara

 

Administrația Națională de Meteorologie  anunță că vremea se răcește, România aflându-se sub influența unei mase de aer polar.

Temperaturile vor fi din nou negative în aproape toată țara, ușor sub pragul gerului în depresiuni. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri la munte, mai ales în zona înaltã a Carpaţilor Meridionali şi de Curburã, dar trecãtor şi la cote mai reduse şi în sud-vest, centru şi est. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -7 şi 5 grade. Pe arii restrânse se va forma ceaţã.

În Banat, Crișana, Transilvania și Maramureș, cerul este senin, iar temperaturile scad considerabil, cu maxime cuprinse între -3 și 2 grade Celsius.

În Moldova, atmosfera este stabilă, iar vântul suflă domol. Meteorologii anunță însă o scădere drastică a temperaturilor, astfel că pe timpul nopții, minimele vor coborî până la -10 grade Celsius.

În sudul țării, temperaturile maxime se vor situa în intervalul 0-5 grade Celsius. În ceea ce privește temperaturile înregistrate pe timpul nopții, acestea vor coborî până la valori de -7 grade Celsius.

În Bucureşti, cerul va avea unele înnorãri, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimã va fi de 1…3 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.