Arad: Aplicația în care Liviu Dragnea vă dă bani dacă îl nimeriți cu valiza

S-a lansat aplicația în care Liviu Dragnea vă dă bani dacă îl nimeriți cu valiza. Jocul, care îmbina divertismentul cu oportunitatea de a obține câstiguri imediate, a fost conceput de mai mulți tineri din Arad.

Pe câmpul de joc, apare o valiză lucioasă care are abilitatea de a transforma cârtița de pe ecran într-un personaj cunoscut de toată lumea…. o carticatură de-a lui Liviu Dragnea, despre care dezvoltatorii spun că a fost special creată pentru acest joc. Iar pentru a obține un scor cât mai mare, jucătorii trebuie să nimerească pe cât posibil cât mai multe apariții a lui Dragnea.

Jocul poate fi folosit gratuit, pentru antrenament, iar după 5 runde, jucătorii primesc un tichet cu care intră în opțiunea care, pe data de 31 ianuarie 2019, le poate aduce câștiguri de 500 de dolari. Cei care vor să intre direct în jocul pentru bani pot opta pentru a cumpăra tichete speciale din joc.

Jucătorii pot primi coduri „challenger”, „Dragnea” și „rezist” care le aduc tichete suplimentare. Pe lângă premii în bani, jucătorii mai pot câștiga accesorii pentru telefoane mobile sau tichete gratuite.

Aplicația este disponibilă pentru sistemul de operare Android, putând fi descărcată gratuit din Magazin Play, iar varianta pentru IOS este în curs de aprobare de Apple.

Sursa foto-video: producătorii aplicației