Arad: Bărbat de 68 de ani, mort, și alte 2 persoane rănite, într-un puternic incendiu, care a cuprins o casă din județul Arad

Un bărbatde 68 de ani a murit în cursul nopții de luni către marți, în județul Arad, dupăce casa în care se afla a fost cuprinsă de un puternic incendiu cauzat de o țigară care nu a fost stinsă, și alte două persoane au fost rănite.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „în această noapte, în jurul orei 23.45, Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit în localitatea Livada pentru stingerea unui incendiu la o casă”.

„În momentul sosirii celor trei echipaje, două de stingere și un echipaj SMURD, incendiul se manifesta violent într-o camera în care se afla o persoană, cumnatul proprietarului, în vârstă de 68 ani. Din păcate acesta a fost găsit decedat. Alte două persoane, proprietarul locuinței și soția acestuia, au fost transportate la spital cu ușoare arsuri la mâini și intoxicații cu fum. Incendiul a fost stins în circa 30 de minute. Cauza probabilă „tigară nestinsă””, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad