Arad: AUDIO Țigări de contrabandă, descoperite chiar în centrul Aradului

150 de pachete de țigări decontrabandă au fost descoperite, în weekend, decătre jandarmi chiar în centrul municipiului Arad.

Conform purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu, „un echipaj de jandarmerie aflat în serviciu de ordine și siguranță publică, a observat pe o stradă din apropierea Pieței Mihai Viteazul din municipiul Arad, doi bărbați care descărcau mai multe plase dintr-un autoturism”.

„Existând suspiciuni cu privire la comportamentul celor două persoane, jandarmii au efectuat controlul autoturismului, ocazie cu care au găsit un număr de 150 pachete cu țigări de diferite mărci, netimbrate sau timbrate necorespunzător. Țigările erau destinate comercializării ilegale în P-ța Mihai Viteazul, din municipiul Arad. Jandarmii au întocmit pe numele celor doi bărbați, actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, iar pachetele cu țigări au fost ridicate în vederea confiscării”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu.

Jandarmii și polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto: Jandarmeria Arad