Arad: FOTO VIDEO AUDIO Momentul aprinderii miilor de luminițe din bradul de Crăciun și venirea lui Moș Nicolae, în centrul Aradului

Câteva mii de persoane au participat, joi seara, la venirea lui Moș Nicolae în fața Primăriei Arad din centrul orașului, moment care a fost însoțit de spectacole feerice, concerte și dulciuri pentru copii.

Imagine

Galerie 1

Galerie 2. Sursa Galerie 2: Călin Bibarț Facebook

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarațiile câtorva dintre copii despre întâlnirea cu Moș Nicolae.

Primăria a amplasat în fața Palatului Administrativ un brad înalt de 18 metri, adus din Munții Apuseni, pe care l-a decorat cu cca 2000 de metri de șiruri luminoase și 120 de globuri dinamice colorate.

Pentru a crea atmosfera specifică, la sărbătoarea aprinderii luminițelor în bradul de Crăciun, o companie din Franța a adus în centrul Aradului magia iernii, prin personaje luminoase și feerice care au întruchipat îngeri de gheață și fulgi de nea, într-un spectacol magic, plin de farmec.

Christmas Parade a fos urmat de un concert extraordinar Iuliana Beregoi.

Luminițele din Bradul de Crăciun au fost aprinse decătre primarul municipiului Arad, Călin Bibarț, și fostul primar, actualul europarlamentar Gheorghe Falcă.

Ca în fiecare an, primăria arad a pregătit câteva mii de pachete cu dulciuri.
Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația complet a primarului municipiului Arad, Călin Bibarț.

 

Tot în seara de Moș Nicolae, prin Arad a început să circule tramvaiul lui Moș Crăciun, care rămâne pe șine până în data de 29 decembrie, perioadă în care va ajunge prin toate cartierele orașului.

Bradul de Crăciun rămâne în fața Primăriei până după sărbătoarea Sfântului Ioan Botezătorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.