Arad: Un bărbat mort și două persoane rănite, pe DN7 79 Arad-Oradea, după ce o mașină a intrat din plin într-un TIR ce transporta o combină agricolă

Un bărbat a murit și alte 2 persoane au fost rănite, luni, într-un grav accident de circulație care a avut loc pe DN79 Arad-Oradea. Primele informații arată că șoferul, care de altfel a si murit in impact, a intrat in depasirea unei coloane de masini. si s -a izbit frontal de un TIR, ce transporta o combina agricola. Femeia, aflata pe scaunul din dreapta, dar si soferul autotrenului au scapat cu rani usoare.

Accidentul a avut loc DN 79, între localitatile Zimandu Nou si Șimand din județul Arad. Soferul de 43 de ani a intrat in depasirea a doua masini, fara sa vada ca, din fata, circulă un Tir cu o incarcatura speciala

Impactul a fost atat de violent, incat TIR-ul s-a rasturnat, iar combina a ajuns in sant. Masina condusa de soferul imprudent a fost facuta zob. Barbatul aflat la volan a murit pe loc si a fost scos dintre fiare de pompieri. Femeia din dreapta, o tanara de 31 de ani,cel mai probabil,luata la ocazie, a ajuns la spital,dar starea ei este stabila.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de medici, pompieri cu descarcerarea și polițiști.

Ca urmare a accidentului, circulatia pe drumul național 79 a fost ingreunata mai bine de o ora, din cauza bucatilor de caroserie imprastiate pe carosabil.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad