Aard: AUDIO FOTO VIDEO Bradul de Crăciun a ajuns în fața Primăriei Arad. Cum va fi decorat. Când se aprind luminile și vine Moș Nicolae

Municipiul Arad intră tot mai mult în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Bradul de Crăciun, înalt de 18 metri, a fost adus, marți, în fața Primăriei, iar autoritățile au deja început să-l împodobească, astfel încât totul să fie gata până la venirea lui Moș Nicolae.

Imagine

https://www.facebook.com/calinbibartarad/videos/779486039234114/

Conform primarului Municipiului Arad, Călin Bibarț, „bradul înalt de aproximativ 18 metri, adus din Munții Apuseni,  a ajuns luni seara pe platoul din fața Palatului Administrativ. Încă din dimineața zilei de marți, angajații operatorului care asigură și iluminatul festiv din municipiu au început să împodobească Pomul de Crăciun”.

„Aproape 2000 de metri de șiruri luminoase și 120 de globuri dinamice colorate vor îmbrăca bradul ce va rămâne în fața Primăriei până după sărbătoarea Sfântului Ioan”, a mai declarat primarul Municipiului Arad, Călin Bibarț. 

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a primarului Municipiului Arad, Călin Bibarț.

Așa cum cere tradiția, în ajunul sărbătorii de Sfântul Nicolae începând cu ora 17:30 va avea loc mult așteptata festivitate de aprindere a luminițelor ce împodobesc Bradul de Crăciun din fața Palatului Administrativ.  

Primăria Arad prin Centrul Municipal de Cultură au pregătit şi în acest an un program deosebit dedicat acestui moment special al Sărbătorilor de Iarnă.

Pentru a crea atmosfera specifică, la sărbătoarea aprinderii luminițelor în bradul de Crăciun, o companie din Franța va aduce în centrul Aradului magia iernii, prin personaje luminoase și feerice care vor întruchipa îngeri de gheață și fulgi de nea, într-un spectacol magic, plin de farmec. 

Christmas Parade va fi urmat de un concert extraordinar Iuliana Beregoi. 

La ora 18:45 este așteptat să sosească Moș Nicolae, cel care-l va asista pe primarul Călin Bibarț la aprinderea luminițelor din Pomul de Crăciun. 

Tot în seara de Moș Nicolae, prin Arad va începe să circule tramvaiul lui Moș Crăciun, care va rămâne pe șine până în data de 29 decembrie, perioadă în care va ajunge prin toate cartierele orașului.

Programul complet de circulație îl găsiți în stații și pe pagina de internet a companiei de transport public arad.

Sursa foto-video: Călin Bibarț Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.