Amanta lui Reghe, făcută K.O. – PROSTUTUȚIE! Anamaria Prodan: Mi se întorc parinții în mormânt când văd ce a făcut din numele nostru acest om

Laurențiu Reghecampf și a sa amantă, Corin Caciuc, au fost făcuți K.O.! Presa de investigații a dezvăluit, recent, un document emis în Italia – dovada faptului că femeia care l-a făcut pe antrenor să-și abandoneze soția și copiii a practicat prostituția.

Contactată de realitateasportiva.net, Anamaria Prodan a spus lucrurilor pe nume și a cerut, public, ca familia sa să nu mai fie târâtă prin astfel de scandaluri iscate de Reghe.

„Nu vreau să mai am legătura cu povestea asta. Și așa îmi apare numele familiei mele lipit de al lui, de problemele lui, de toate mizeriile astea. Mi se întorc părinții în mormânt când văd ce a putut face din numele nostru acest om. Aștept să divorțez mai repede, să scăpăm de nenorocirile astea. Ne e jenă de tot ce se întâmplă și îmi cer iertare eu, în numele familiei mele. Trăim un coșmar în care o ilustră anonimă îl sfătuiește pe încă soțul meu să deschidă dosare peste dosare împotriva mea! Când Caciuca, când mama lui Caciuca, când sora lui Caciuca, tot neamul! Au ajuns azi vedete din anonimii secolului. Citind presa, vedeam că mai acum ceva timp, până să-l găsească pe Reghe, se bătea tot neamul la poliție parcă pe o căzătura de casă moștenire… Îmi e jenă! Reghe să se descurce și să se spele pe cap! Ma rog zilnic de toată lumea să nu mai asocieze numele și imaginea noastră, a copiilor mei și a mea, cu a lui sau a acestei individe. Va mulțumesc!”, a spus Anamaria Prodan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.