Un bărbat din Arad care transporta ilegal moloz cu o camionetă a fost amendat cu 10.000 de lei decătre comisarii Gărzii de Mediu.

Transportul a fost interceptat de către polițiștii locali pe strada Cocorilor din municipiul Arad. După oprirea autovehiculului pe strada Aprodul Purice, șoferul și camioneta au fost escortați de două echipaje ale Poliției Locale la sediul Gărzii Naționale de Mediu de pe strada Desseanu, unde șoferului i s-a aplicat o amendă de 10.000 lei.

Toate echipajele auto ale poliției locale aflate în serviciu au consemnul de a anunța Garda Națională de Mediu cu privire la activitățile neautorizate de transport de deșeuri, în baza unui protocol semnat între respectiva instituție și Primăria Municipiului Arad, în primele zile ale acestei luni.

Polițiștii locali vor desfășura non-stop această activitate de surprindere a transportatorilor ilegali până când amenzile mari aplicate de comisarii Gărzii de Mediu și chiar măsurile de confiscare a mașinilor folosite vor conduce la reducerea sau dispariția acestui fenomen, transmit autoritățile locale.

Sursa: Realitatea de Arad