Anca Alexandrescu: Domnul Grindeanu, faceți controale la CNAIR? Știu că e jale MARE după dezvăluirile noastre

Anca Alexandrescu a răbufnit, după ce în presă au apărut stenograme unor discuții interceptate ale fostului director de întreținere din CNAIR, Florea Dascălu, arestat și trimis în judecată de către DNA. Acesta le facilita unor oameni de afaceri obținerea unor contracte pentru diverse lucrări și chiar își instruia subalternii cum să-i favorizeze pe protejații săi. „Domnul Grindeanu, ați trimis corpul de control la CNAIR? Pentru asta sunteți ministrul Transporturilor, să verificați banul public!” a afirmat realizatoarea TV.

În presă au apărut fragmente din stenograme în care Florea Dascălu i-a cerut unui director din CNAIR (”te rog să ai grijă de el”) ca, începând cu 1 noiembrie, să introducă în baze mașinile care asigură deszăpezirea, administrate de firma „clientului„ său. Introducerea mașinilor în baze este rentabilă pentru societatea prestatoare deoarece această staționare este plătită de către DRDP, chiar dacă nu se execută lucrări de deszăpezire

STENOGRAMĂ

„Martor: Puteți, dacă vă rog, să îl sunați pe ăsta, pe…

Dascălu Florea: Pe cine?

Martor: Pe ăsta, la… la Cluj. Tot … îi, nu?

Dascălu Florea: Așa. Da. Ce zic?

Martor : Păi el tot timpul îmi bagă … Anul trecut nu mi-a băgat (să aducă în bază utilajele de deszăpezit – N.R.) din întâi.

După dialogul cu omul de afaceri, Dascălu intervine pe lângă un director din subordine, tot telefonic.

Dascălu Florea: Ă? Bine. Dar vezi că prietenul meu ăsta de la Arad, de la…, zice că nu știe ce ai cu el.

Director: Bă, ăsta-i nebun la cap? Spune-i să-și revină.

……

Dascălu Florea: Păi aia, te rog să ai grijă de el!

sursă: EVZ

ANCA ALEXANDRESCU Știu că e JALE mare la CNAIR după emisiunile noastre

După prezentarea acestor pasaje de stenograme, publicate de EVZ, Anca Alexandrescu s-a întrebat ce face conducerea CNAIR și a Ministerul Transporturilor.

„Dl. Grindeanu, să vă trimit transcriptul emisiunii? Vă trimit link-ul, dacă nu o fac subalternii dvs. (monitorizarea – N.R.) Dl. Pistol (Cristian Pistol, director general al CNAIR) ?!  Știu că vă uitați. Știu ce jale este în fiecare zi la CNAIR după emisiunile noastre, jale!!! Plâng băieții că în fiecare zi NE URCĂM CU PICIOARELE PE EI ȘI NU NE OPRIM! Domnul Grindeanu, vă rog frumos, mâine să ne comunicați dacă ați trimis Corpul de Control, dacă ați verificat contractele, dacă se încasează banii de deszăpezire și când mașinile stau. Dacă nu trimite domnul Pistol, să trimiteți dumneavoastră, că sunteți ministrul Transporturilor. Pentru asta ați fost pus acolo, să plătiți banul public.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.