ANUNȚ de ultimă oră de la Ministerul de Interne. Măsuri fără precedent în România

Ministrul de Interne, Marcel Vela a făcut declarații de presă, la sediul instituției. Mâine, în România, va fi instaurată, oficial, starea de urgență, așa cum a anunțat președintele Klaus Iohannis, sâmbătă, imediat după ce Guvernul Ludovic Orban a depus jurământul de învestire, la Palatul Cotroceni. Se anunță măsuri fără precedent în România, informează www.realitatea.net

„Starea de urgenta este o masura pe care multe tari europene afectate au luat-o deja in interesul cetatenilor. Incepand de aseara, o echipa formata din reprezentanti ai tuturor ministerelor a lucrat pentru a trimite premierului nota de fundamentare ce va fi prezentata presedintelui, in vederea emiterii decretului. Stiu ca e o stare de neintelegere. Trebuie sa constientizam ca asta e spre binele nostru. Vreau sa fac un apel la calm, la solidaritate. Institutiile statului sunt la datorie. Starea de urgenta e o masura care vine in sprijinul autoritatilor pentru a actiona in sprijinul cetatenilor”, a declarat Marcel Vela.

„Evitati deplasarile care nu sunt absolut necesare, nu contribuiti la propagarea mesajelor de panica. Sustineti eforturile autoritatilor”, mai spune ministrul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.