Arad: 10 militari din Cetatea Aradului, infectați cu noul coronavirus

10 militari dincadrul Batalionului 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu”, din Cetatea Aradului, au fost confirmați oficial ca fiind infectați cu noul coronaviurs, a confirmat, marți, chiar comanda unității militare, într-un comunicat de presă.

„La acest moment, 10 militari din cadrul batalionului au fost confirmați pozitiv. Nouă dintre aceștia sunt internați în spital, iar unul este carantinat la domiciliu. Starea lor este bună. La nivelul unității au fost luate măsurile prevăzute pentru aceste situații. A fost desfășurată ancheta epidemiologică de către o echipă medicală de la Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Victor Popescu” din Timișoara, pentru identificarea contacților direcți ai militarilor infectați și izolarea acestora la domiciliu, conform procedurilor standard stabilite la nivel național”, se arată în comunicat.

„Pentru protecția personalului se efectuează în permanență dezinfectarea tehnicii și spațiilor de lucru și sunt aplicate măsurile individuale de protecție și prevenție”, mai menționează conducerea militarilor din Cetatea Aradului.

Foto: caracter ilusrativ, arhivă realitateadearad.net