Arad: 2 bărbați au fost prinși în timp ce conduceau mașini fără a avea permise de conducere, după ce, fiind în trafic, au intrat unul în celălalt cu mașinile. Și asta nu e tot

Situație incredibilă la Arad. 2 bărbați au fost prinși decătre polițiști în timp ce conduceau mașini fără a avea permise de conducere, după ce au intrat unul în celălalt în trafic. Mai mult șoferul „mai puțin” vinovat era conducea mașina și în timp ce era băut.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Lorena Radu, incidentul a avut loc pe D.J. 689, pe raza localității Sânpetru German, comuna Secusigiu, unde un bărbat de 44 de ani a condus o mașină, iar în momentul efectuării manevrei de ieșire dintr-o parcare a acroșat o mașină condusă de un tânăr de 28 de ani.

Incidentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale, însă, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că niciunul dintre conducătorii auto nu deține permis de conducere. De asemenea, în urma testării cu aparatul alcooltest a celor doi, a rezultat o alcoolemie de 0,19 mg./l. alcool pur în aerul expirat în cazul tânărului de 28 de ani.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.