Arad: 2 bărbați căutați de către Franța pentru infracţiuni contra proprietăţi, descoperiți la frontiera de pe autostrada Nădlac-Arad

2bărbați de care erau căutați decătre autoritățile din Franța au fost descoperiți decătre polițiștii de frontieră de pe autostrada Nădlac-Arad, când doreau să iasă din țară.

Conform purtătorului de cuvânt al POliției de Frontieră Arad, Filip IOnuț Matei, 1 bărbat are 44 de ani și este din Suceava, iar celălalt are 27 de ani și este din Alba, iar la efectuarea verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele celor 2 erau emise, de către autorităţile franceze, mandate europene de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

Conform unor informații, cei 2 bărbați, care călătoreau în același autocar, ar fi fost implicați în același caz pentru care erau căutați decătre Franța.

Bărbații au fost predați unor echipaje operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea dispunerii măsurile legale care se impun în aceste cazuri.