Arad: 3 bărbați, căutați de către România și Franța, descoperiți la frontiera de pe autostrada Nădlac-Arad. Ce au făcut

3 bărbați care erau urmăriți decătre autoritățile din România și Franța au fost descoperiți, în ultimele ore, decătre polițiștii de frontieră de pe autostrada Nădlac-Arad, când doreau să intre în țară.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Filip Ionuț Matei, „un bărbat fe 61 de ani din Ilfov avea emis pe numele său de către autorităţile române, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni de dare de mită, pentru care are de executat 2 ani şi 4 luni de închisoare.

Un bărbat de 20 de ani Mehedinți avea emis pe numele său decătre autoritățile din Franța un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiunii furt.

Un alt bărbat, de 48 de ani, din Alba, avea emis pe numele său de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an, pentru săvârşirea de infracţiuni de punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Cei 3 bărbați au fost predați unor echipaje din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea dispunerii măsurile legale care se impun în aceste cazuri.