Arad: Comemorarea de 3 ani pentru victimele din clubul „Colectiv”, marți, la ora 19

O comemorare a victimelor din clubul Colectiv din București este anunțată pentru marți cu începere de la ora 19 în centrul municipiului Arad. Manifestarea va avea loc în Piața Avram Iancu din spatele Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad.

„Au trecut trei ani de la incendiul din clubul Colectiv. Nimic nu s-a schimbat… Noi însă nu uităm! Te așteptăm în Piața Avram Iancu să ne aducem aminte împreună…” este mesajul postat decătre organizatori pe Facebook.

Ca urmare a incendiului din clubul Colectiv, din data de 30 octombrie 2015, şi-au pierdut viaţa 64 de oameni şi alţi peste 160 au fost răniţi. Incendiul a izbucnit din cauza unor artificii aprinse în timpul concertului şi s-a extins rapid.

Printre cei răniţi se află singrul supravieţuitor al trupei Goodbye to Gravity, arădeanul Andrei Găluţ, care a suferit mai multe intervenții medicale, în străinătate, în Germania și Olanda.

Andrei Găluţeste solistul trupei Goodbye to Gravity şi este singurul supravieţuitor din cadrul formaţiei. În urma incendiului, 4 dintre cei 5 membrii ai trupei şi-au pierdut viaţa. Este vorba despre chitariştii Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru, toboşarul Bogdan Enache şi Alexandru Pascu. Şi iubita lui Andrei, Mădălina Strungaru a murit în urma tragediei. Membrii trupei Goodbye to Gravity şi-au lansat cel de-al 2lea album în seara în care a izbucnit incnediul în club.