Arad: 40 de tineri din Arad, la Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși 2019. Cine sunt aceștia

40 de tineri din Arad participă la Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși, care are loc, de joi până duminică inclusiv, la Craiova, anunță Arhiepiscopia Aradului pe pagina de internet episcopiaaradului.ro.

Participanții, care au plecat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscop al Aradului, sunt elevi premianţi la Olimpiada de Religie, elevi seminarişti, membri ASCOR, tineri care se implică prin voluntariat în activităţile derulate în parohii ale eparhiei.

Aceștia sunt însoțiți decătre părintele arhid. Florin-Adrian Sirca, inspector de religie în cadrul Inspectoratul Școlar Județean Arad, preot Vlad-Sergiu Sandu, profesor la Seminarul Teologic Ortodox din Arad și de către alți profesori de religie din județ.

Conform președintelui A.S.C.O.R., filiala Arad, Cătălin-Iulian Drăgan, transportul a fost făcut cu sprijinul lui Adrian Halas, absolvent al Seminarului Teologic Ortodox Arad.

Evenimentul de la Craiova este o continuare a întâlnirilor începute în 2013 sub directa îndrumare a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.

Sursa info și foto: episcopiaaradului.ro