Arad: Agentă de pază, cercetată penal după ce, fiind în stare de ebrietate, ar fi bătut o adolescentă chiar în centrul Aradului

O femeie de 29 de ani, agentă de pază, este cercetată penal pentru loviri și alte violențe dupăce, în stare de ebrietate fiind, ar fi bătut o adolescentă. A fost nevoie ca oamenii legii să folosească forța pentru a potoli furia unei arădence care, aflată într-o avansată stare de ebrietate, a bătut o minoră în Piața Catedralei dincentrul Aradului. Incidentul a avut miercuri în jurul orei 20.00 (4 septembrie 2019), a anunțat, joi, Primăria.

Cu mintea întunecată de aburii alcoolului, femeia de 29 de ani a avut chef de scandal, moment în care minora ghinionistă, în vârstă de 15 ani, i-a ieșit în cale. În câteva secunde, fata a fost luată la bătaie, fără un motiv anume.
Polițiștii locali aflați în zonă s-au autosesizat și au intervenit prompt în aplanarea incidentului, fiind nevoiți să procedeze la imobilizarea agresoarei. Oamenii legii au reușit să ia legătura cu mama minorei, care a sosit deîndată la locul faptei pentru a prelua copila.

Femeia, care era beată și agresivă, este o agentă de pază și se afla în timpul liber. Aceasta a fost amendat cu 1.000 lei.

Polițiștii locali au solicitat sosirea la fața locului a unui echipaj din cadrul Poliției Municipiului Arad, care a preluat cazul.
Conform Inspectoratului de Poliție Județean Arad, femeia agresoarea este cercetată penal pentru loviri și alte violențe.