Arad: 410 persoane din zonele cu Coronavirus din Italia au intrat în România prin Arad în 24 de ore. Ce măsuri s-au luat

410 persoane care au intrat în România prin punctele de trecere a frontierei din județul Arad, în perioada 24 febaruarie ora 08:00 – 25 februarie ora 08:00, au declarat pe propria răspundere că provin din regiunile din Italia care sunt afectate cu Coronavirus, a anunțat, marți, Prefectura Arad.

Toate aceste persoane au fost îndrumate către domiciile declarate, urmând să fie luate în evidență de Direcțiile de Sănătate Publică din județele lor de rezidență și să rămână în izolare la domicilii timp de 14 zile.

Până în acest moment nu există nicio suspiciune de apariție a virusului pe raza județului Arad și nu există persoane aflate în carantină, asigură autoritățile.

Personalul medical de specialitate al Direcției de Sănătate Publică a Județului Arad, care a fost suplimentat cu personal din alte județe, continuă monitorizarea persoanelor care se prezintă la intrarea în țară în toate punctele de trecere a frontierei din județul Arad.