Arad: 450 de kg de haine și produse contrafăcute, ascunse printre chipsuri din orez

450 de kg haine și alte produse contrafăcute, care poartă numele unor branduri cunoscute la nivel mondial, au fost descoperite decătre polițiștii de frontieră de pe autostrada Nădlac-Arad, ascunse în printre cutii cu chipsuri din orez.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Filip Ionuț Marei, bunurile au fost depistate într-o utilitară (mirobuz de marfă) condusă de un cetăţean bulgar în vârstă de 45 de ani.

Conform documentelor de însoțire a mărfii, șoferul transporta, 150 cutii chipsuri de orez şi opt cutii cu bunuri comerciale, pe ruta Bulgaria – Italia.

La control, poliţiştii de frontieră au descoperit în cele opt cutii de carton cu bunuri comerciale: curele, şepci, ciorapi, tricouri, blugi, prosoape, eşarfe, portmonee, ghiozdane în greutate totală de 450 kg, pentru care există suspiciunea de contrafacere. Toate bunurile au fost confiscate.

Bărbatul a declaratcă nu cunoştea faptul că bunurile ar fi fost contrafăcute.

Bulgarul este cercetat pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Polițiștii de frontieră continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto: Poliția de Frontieră Arad