450 de kg haine și alte produse contrafăcute, care poartă numele unor branduri cunoscute la nivel mondial, au fost descoperite decătre polițiștii de frontieră de pe autostrada Nădlac-Arad, ascunse în printre cutii cu chipsuri din orez.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Filip Ionuț Marei, bunurile au fost depistate într-o utilitară (mirobuz de marfă) condusă de un cetăţean bulgar în vârstă de 45 de ani.

Conform documentelor de însoțire a mărfii, șoferul transporta, 150 cutii chipsuri de orez şi opt cutii cu bunuri comerciale, pe ruta Bulgaria – Italia.

La control, poliţiştii de frontieră au descoperit în cele opt cutii de carton cu bunuri comerciale: curele, şepci, ciorapi, tricouri, blugi, prosoape, eşarfe, portmonee, ghiozdane în greutate totală de 450 kg, pentru care există suspiciunea de contrafacere. Toate bunurile au fost confiscate.

Bărbatul a declaratcă nu cunoştea faptul că bunurile ar fi fost contrafăcute.

Bulgarul este cercetat pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Polițiștii de frontieră continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto: Poliția de Frontieră Arad