Arad: Cunoscutul artist Cezar Ouatu și Taraful Silvian Voicu prezintă, vineri seara, la Arad, concertul-premieră „Interbelique Symphony” 

Cunoscutul artist Cezar Ouatu este prezent, vineri seara, la Arad, cu concertul „Interbelique Symphony”, pe care îl susține alături de Taraful Silvian Voicu și Orchestra Rapsodia, sub bagheta dirijorului Petronius Negrescu.

“Interbelique Symphony” este un concert în premieră, cu un program care cuprinde de la cantonețe napoletane, arii de opera, coloane sonore din filme precum “Nașul” , “Romeo și Julieta” până la romanțele și cântece românești din perioada interbelică (Du-mă acasă măi tramvai, Sunt vagabondul vieții mele, Lie Ciocârlie, etc) . Orchestrațiile și interpretarea acestui proiect muzical sunt realizate, în premieră în România, alături de Taraful Silvian Voicu și Orchestra Rapsodia, tot concertul fiind susținut cu instrumente autentice din acea perioada.

Concertul de la Arad, care este organizat decătre Consiliul Județean Arad, prin Centrul Cultural Județean Arad, are loc la Filarmonica de Stat Arad, cu începere de la ora 19.00. Intrarea liberă, în limita locurilor disponibile.