Arad: Accident cu 5 răniți, printre care o fată de 12 ani, duminică, în județul Arad. S-a intervenit cu elicopterul SMURD

Un grav accident decirculație a avut loc, duminică, în zona comunei Șiria din județul Arad. În accident au fost implicate 2 mașini, 5 persoane fiind rănite.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Urgență Arad, maior George Pleșca, „la fața locului au intervenit SMURD Vladimirescu, 1 ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean Arad, elicopterul SMURD și Descarcerarea Detașamentului Arad”.

„Sunt 3 victime, conștiente, în stare bună. Victima încarcerată este inconștientă, în stare gravă. Se execută manevre pentru descarcerare. Este vorba despre trei bărbați și o femeie. Toți 4 sunt transportați la UPU Arad. Bărbatul încarcerat a fost descarcerat și predat echipajului SMURD de pe elicopter, inconștient și în stare gravă. Celelalte trei victime sunt stabile, în stare bună, au fost preluate de echipajele medicale”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Și o fată de 12 ani a fost rănită ușor.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „azi (duminică – n.r.), în jurul orelor 11.00, un bărbat de 51 de ani, din Arad, a condus un autoturism pe DJ 709, către Șiria, iar la km 19+820m, pe fondul neatenției în conducere, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând in coliziune cu un autoturism condus de un arădean de 36 de ani.
În urma accidentului de circulație a rezultat rănirea gravă a bărbatului de 51 de ani, rănirea ușoară a trei pasageri din același autoturism (doi bărbați și o femeie), precum și ranirea ușoară a unei minore de 12 ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism. Se efectuează cercetări pentru de vătămare corporală din culpă”.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.