UPDATE. Arad: Accident cu mașină răsturnată pe autostrada Nădlac-Arad, în apropierea frontierei. Un bărbat a murit. Intervine elicopterul SMURD

Un grav accident s-a produs în urmă cu puțin timp pe autostrada Nădlac-Arad, la cca 1 km de punctul de trecere a frontierei Nădlac 2,  cel mai mare punct rutier de trecere a frontierei din România.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, Călin Domşa, primele informaţii anunțe la 112 arată că „în accident sunt implicate 2 autoturisme. Există 2 victime încarcerate îm Golf, una conștientă, iar cealaltă inconștientă. O maşină este răsturnată cu roțile în sus, sunt ieșiți toți din autoturism. Intervin Detasamentul Arad cu 1 Descarcerare ușoară, SMURD, Serviciul de Ambulanţă Judeţean Arad, Elicopterul SMURD și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Nădlac”

„Al doilea autoturism este vorba are un singur pasager, care s-a autoevacuat singur. Traficul este blocat pe sensul de mers de la Vamă către Arad pe ambele benzi. Echipajul pentru descarcerare intervine pentru extragerea victimelor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad,  Călin Domşa.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad

Update 1

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, Călin Domşa: „În VW Golf se aflau inițial 3 persoane: Șoferul (inconștient, posibil decedat), în dreapta o persoana de sex feminin, care a ieșit din autoturism (primește îngrijiri medicale) și o persoană de sex feminin prinsă in spate (descarcerată și predata către Elicopterul SMURD)”.

Update 2

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, Călin Domşa: „Al doilea autoturism, este vorba despre un VW Sharan, cu un singur pasager, care s-a autoevacuat singur. Traficul este blocat pe sensul de mers de la Vamă către Arad pe ambele benzi”.

Update 3

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, Călin Domşa: „Șoferul din VW Golf a fost declarat decedat, iar persoana din dreapta a suferit o fractura de bazin (preluată de SAJ Pecica)”.