Arad: Accident grav pe D79, Arad-Oradea: o mașină a intrat într-un copac, 2 persoane fiind grav rănite

Un grav accident de circulație s-a produs, miercuri, pe DN79, Arad-Oradea, la intersecția cu DJ 792C.

O mașină a ieșit de pe carosabil și a intrat într-un copac, un bărbat de 69 de ani și o femeie de 64 de ani, fiind grav răniți. Conform primelor informații, din cauza neatenției în conducere, șoferul din Timișoara, care circula dinspre Oradea către Arad, a pierdut asupra mașinii și a intrat în copac, autoturismul fiind distrus complet.
La fața locului au ajuns mai multe echipaje de medici, polițiști și pompieri.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa, „Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad a intervenit la un accident rutier pe DN79, în zona sensului giratoriu Curtici-Sântana, o mașină a ieșit de pe carosabil, cu 2 persoane încarcerate. Au intervenit din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, o autospecială de stingere pentru asigurarea zonei de intervenție, o autospecială pentru descarcerare și 2 ambulanțe SMURD”.

„Victimele au fost extrase de către echipajul de descarcerare. Este vorba despre un bărbat, conștient, predat echipajului SMURD Curtici și o femeie, inconștientă, predată către echipajul SMURD Arad. Ambele victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.
Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad