Arad: Accident între un microbuz și un TIR, pe DN79 Arad-Oradea. 4 persoane au ajuns la spital

Un grav accident de circulație a avut loc joi seara pe DN79 Arad-Oradea, între un microbuz de persoane și un TIR. 4 persoane din microbuz au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Accidentul a avut loc în zona comunei Șimand, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de medici, polițiști și pompieri.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „în momentul sosirii echipelor de intervenție, au găsit 4 victime, toate în stare bună, conștiente. Victimele au fost preluate decătre echipajele SMURD și Serviciul de Ambulanță Județean Arad și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe pentru acordarea de îngrijiri medicale”.

„Echipajul de stingere și cu modul descarcerare a asigurat zona deoarce din unul dintre cele 2 vehicule implicate în accident existau scurgeri de combustibil și ulei pe carosabil”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad