Arad: AUDIO Turneul Internațional de Tenis dotat cu Trofeul Ilie Năstase are premii de 25.000 de dolari și 50 puncte WTA 

Ceade-a 15-a ediție a Turneului Internațional de Tenis Senioare dotat cu Trofeul Ilie Năstase aduce la Arad jucătoare foarte bine clasate, din peste 30 de țări, astfel încât se anunță un regal al sportului alb.

Competiția este organizată cu sprijinul Federației Române de Tenis, Consiliului Județean Arad, Centrului Cultural Județean Arad și Fundației Alber.

Conform vicepreședintelui Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea, „cea de-a XV-a ediție a Turneului Internațional de Tenis – Senioare – Trofeul Ilie Năstase, se va desfășura la Arad, în perioada 13 – 22 septembrie.

„Aradul se află pe harta tenisului românesc. La ora actuală se desfășoară patru turnee de tenis feminin în România, incluse în circuitul ITF, iar cel de la Arad este al doilea, după București. Vorbim de un turneu ITF de 25.000 de dolari. Este un nou moment al parteneriatului pe care îl construim împreună cu Fundația Alber, dar și cu directorul turneului, doamna Anela Freer, pentru a aduce Aradul pe harta tenisului internațional”, a mai declarat vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea.

Vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea.

Fundația Alber este reprezentată decătre președintele Adrian Iva.

Directorul turneului și reprezentant al CS Tenis Fan Arad, Anela Freer, a vorbit despre tradiția pe care o are deja acest eveniment, care oferă astăzi premii în valoare de 25.000 de dolari și 50 puncte WTA, pentru câştigătoare.

Turneul Internațional de Tenis ITF Arad, care se află sub egida Federației Române de Tenis și a Federației Internaționale de Tenis, va avea loc la Clubul Activ.

Jucătoare celebre care au trecut la Arad

Turneul arădean a fost de-a lungul timpului onorat de prezența lui Ilie Năstase, dar și a unor jucătoare, dintre care amintim: Sorana Cîrstea, Mihaela Buzărnescu, Gabi Ruse, Raluca Olaru, Irina Bara sau Andreea Mitu.