Arad: Alin Iovănuț și Florin Malița, reținuți pentru 24 de ore pentru că l-ar fi împușcat pe Daniel Dragoman. Cu toții sunt cunoscuți în lumea interlopă

Cei doi suspecți în cazul împușcării unui cunoscut membru al lumii interlope din Arad, s-au prezentat, joi, în fața anchetatorilor, la câteva zile după ce au fost căutați de către autorități.

Cei 2 bărbați au intrat în Parchetul din Arad printr-un loc ferit de ochii mass-media.

După câteva ore de audieri, bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, și, cel mai probabil, vor fi prezentanți judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Cei 2 bărbați de 33 și 34 de ani, suspecți în cazul împușcării, luni dimineața, a unui cunoscut membru al lumii interlope din Arad au luat legătura cu anchetatorii și, joi, s-a prezentat la audieri însoțit decătre avocatul lor.

Bărbații care l-ar fi împușcat pe Daniel Dragoman ar fi Alin Iovănuț și Florin Malița. Cu toții sunt cunoscuți în lumea interlopă din zonă.

Polițiștii și pompierii din Arad au scotocit, miercuri, canalul colector Mureșel din municipiul Arad în căutarea armei folosite, însă aceasta nu a fost găsită.

Conform unor informații, conflictul dintre cei 3 bărbați ar fi izbucnit din cauza țigărilor de contrabandă, cu care s-ar ocupa cu toții.

Incidentul a avut loc luni dimineaţa la intersecţia străzilor Vadului şi Podului, din cartierul Confecții, în municipiul Arad. Conform unor informaţii, atacatorii i-ar fi furat bărbatului o sumă mare de bani, însă, cel puțin până în acest moment, nu a fost depusă plângere pentru furtul banilor.

Victima a fost internată în spital sub paza jandarmilor.

Polițiștii și procurorii din Arad continuă cercetările în acest caz.