Arad: Anchetă după ce două uniforme de polițiști au fost găsite abandonate în centrul Aradului. Localnicii susțin că ar fi fost purtate de oameni ai străzii

Este anchetă, luni, la Arad, dupăce două uniforme de poliţişti au fost găsite abandonate în spatele unor blocuri din centrul municipiului Arad, iar locatari din zonă afirmă că acestea au fost purtate câteva zile de oameni ai străzii.

Locatari au unor blocuri situate spatele băncilor din zona Podgoria, în apropiere de Gara Mare Arad, au postat pe Facebook fotografii cu uniforme de poliţişti aruncte în spatele unor imobile, unii afirmând că îmbrăcămintea ar fi fost purtată timp ce câteva zile de oameni ai străzii care îşi petrec timpul în zonă. Oamenii spun că unul dintre oamenii străzii ar fi purtat inclusiv chipiu, însă aceasta nu a fost găsit printre hainele aruncate.

Conform purtătorului de cuvânt Poliției Arad, Adina Aconstantinesei, „se fac verificări pentru identificarea provenienței. Se ia în calcul și posibilitatea ca articolele de uniformă să fi căzut de la un balcon din cauza condițiilor meteo. Fapta nu constituie o încălcare a normelor legale. Articolele vestimentare provin de la un model mai vechi de uniformă”.

Un locuitor a adus la sediul Poliței o scurtă pe care a găsit-o.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cui au aparţinut uniformele, iar angajatul respectiv ar putea fi cercetat de conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Sursa foto: grupul Arad Trafic Facebook