Arad: Protagoniștii celebrului film Touch Me Not – Politicile Corpului, luni, la Arad 

Protagoniștii celebrului film Touch Me Not – Politicile Corpului vin, luni, la Arad, în avanpremiera națională a peliculei, au anunțat Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură.

Cinema Arta va găzdui avanpremiera-eveniment TOUCH ME NOT – POLITICILE CORPULUI, ce oferă publicului oportunitatea rară de a intra în dialog direct cu carismaticii protagoniști ai filmului: activista și lucrătoarea sexuală transgender Hanna Hofmann (Hanna Tripleage) din Germania și producatoarea Bianca Oana. Evenimentul este organizat în parteneriat cu cinema Arta și CitiZenit.

Lansarea filmului în cinematografe în data de 15 martie (în cadrul One World Romania – Ediția a 12-a) va fi anticipată cu seria de avanpremiere-eveniment TOUCH ME NOT – POLITICILE CORPULUI: proiecții speciale însoțite de dezbateri, ce extind procesul auto-reflexiv declanșat de film, creând un spațiu de dialog deschis despre subiecte precum: granițele personale, corpul ca un „câmp de luptă” al ideologiilor, alteritatea, intimitatea și dizabilitatea, fluiditatea genurilor, frumusețea non-normativă, libertatea personală.

Prin controversă intensă pe care a stârnit-o, încă de la premiera mondială de la Berlinala 2018, TOUCH ME NOT deschide un spațiu de auto-reflexivitate, trecând dincolo de cinema, în zona dezbaterii publice, și devenind mai mult decât un film: o experiență transformativă.

Proiecțiile-eveniment au loc în mai multe orașe, printre care, la București, Cluj, Iași, Timișoara, Sibiu, Brașov, Arad, Satu Mare sau Sfântu Gheorghe.

TOUCH ME NOT va fi lansat în cinematografele din România în15 martie, dar publicul arădean a avut privilegiul să vizioneze pelicula în deschiderea Festivalului de film documentar, fARAD, în luna octombrie 2018.

Filmul nu este recomandat minorilor

La Arad, proiecția are loc la cinema ARTA, care aparține primăriei municipiului Arad, luni, 11 martie, cu începere de la ora 20. Atenție, însă acest film nu este recomandat minorilor.

Biletele pot fi achiziționate de la Cinema Arta, de marți până joi, între orele 10- 17, vineri, între orele 10-14, sau cu 2 ore înainte de începerea filmului. Biletele pot fi rezervate în prealabil pe e-mail, la adresa: [email protected].

Biletele costă 12 lei preț întreg și 5 lei preț redus pentru elevi, studenți, pensionari și șomeri. Mai multe informații puteți obține la Informații la tel. 0257/280526.