Arad: AUDIO 2 mașini căutate de către Marea Britanie și Belgia, descoperite în curtea arădeanului arestat la domiciliu, la care poliștii au mai descoperit cca 22.000 de pachete cu țigări de contrabandă

2 mașini care sunt urmărite internațional decătre autorităţile judiciare din Marea Britanie şi Belgia au fost descoperite în curtea arădeanului arestat la domiciliu, în curtea căruia polițiștii au descoperit 22.000 de pachete de ţigări de contrabandă.

Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei, „ca urmare a activităţilor specifice investigative, poliţiştii au depistat, pe raza localităţii Sânpaul, la locuinţa unui bărbat de 34 de ani, un autoturism căutat de autorităţile engleze şi o autoutilitară căutată de autorităţile belgiene. Cele două autovehicule au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor şi a stabilirii situaţiei juridice din statele străine”.

POlițițiștii din Arad au anunțat, marți, că atunci când au mers în casa bărbatului ca să vadă dacă respectă obligațiile arestului la domiciliu pentru contrabandă, comportamentul individului le-a atras atenția, așa că au trecut la verificări mai amănuțite.

Astfel,agenții au descoperit însă în locuința bărbatului aproape 22.000 (21.962)de pachete de pachete netimbrate cu circa 440.000 (439.240) de țigarete) despre care există bănuiala că provin din contrabandă. Țigările erau ascunse într-o autoutilitară de culoare neagră, în alte două autoutilitare neînmatriculate, într-o anexă a unei hale, precum și într-un tomberon.

Țigările au fost confiscate.

Bărbatul, care era arestat la domiciliu într-un caz de contrabandă, s-a ales cu un nou dosar tot pentru contrabandă.

Conform unor informații, în primul dosar pentru contrabandă, bărbatul este anchetat alături de un polițist.