Arad: AUDIO 2 microbuze și un autoturism, în care se aflau 5 persoane, implicate într-un accident pe un pod din Arad. Cum a intrat al 3-lea șofer în mașinile tamponate deja

2 microbuze și o mașină mică, în care se aflau 5 persoane, au fost implicate într-un accident care a avut loc miercuri, în jurul orei 22.00, pe podul care leagă cartierele Micălaca și Subcetate din municipiul Arad.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de medici, paramedici SMURD, polițiști și pompieri.

Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa, „a avut loc un accident rutier, produs între un autoturism și 2 microbuze, cu 5 participanți la trafic. Ca urmare a accidentului au rezultat două victime rănite ușor. La fața locului s-a deplasat, din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Arad”.

„Forțele ISU Arad au intervenit pentru decularea bornelor celor 3 mașini, iar cele 2 victime au fost transportate la Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad cu ambulanțele din dotare”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „din primele informații comunicate de la fața locului, la prima vedere ar fi vorba de un accident ușor.

„Un autoturism ar fi derapat pe șosea, intrând în coliziune cu un microbuz, iar în timp ce conducătorii auto evaluau pagubele, un alt microbuz ar fi intrat în coliziune cu autoturismul, care ar fi rănit conductorul auto ce se afla lângă vehicul”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.