Arad: AUDIO Acțiune de caritate inedită, duminică, în cel mai mare loc de pelerinaj catolic din vestul României, Basilica Papală Maria Radna. Se pregătesc 1.000 de sarmale și alte bucate gustoase

O acțiune de caritate inedită are loc duminică, 15 decembrie, în cel mai mare loc de pelerinaj catolic din vestul României, Basilica Papală Maria Radna, prin care credincioșii pot lua prânzul la biserică.  Astfel, se speră ca să strângă bani cu care se dorește să se cumpere lemnele pentru iarnă necesare unei familii nevoiașe.

Imagine

Acțiunea, care are loc la Basilică, este organizată de o companie din localitate, doi bucătari profesioniști pregătesc cca 1.000 de sarmale, dar și alte bucate gustoase, iar la masă sunt invitați toți cei care doresc. Mâncarea nu va fi pe bani, însă consumatorii pot dona bani din care se vor cumpăra lemnele, a declarat preotul paroh al Basilicii Papale Maria Radna, Andreas Reinholz.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a preotului paroh al Basilicii Papale Maria Radna, Andreas Reinholz.

Mai multe informații, găsiți pe contul de Facebook al Basilicii Papale Maria Radna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.