Arad: AUDIO Un bărbat a decedat într-un grav accident pe DN7, în județul Arad

Un bărbat a murit, sâmbătă seara, într-un grav accident de circulație care a avut loc pe DN7, în zona Hanului de la Răscruce, la ieșirea din municipiul Arad.

În accident au fost implicate un TIR și un camion de capacitate mai mică, șoferul acestuia decedând. Cele 2 mașini au ieșit în afara părții carosabile.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje medici, paramedici SMURD și pompieri.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „intervin Descarcerarea ușoară, autospeciala A2003 a Detașamentuli Arad, SMURD Ar Tim cu 8 subofișeri, 1 ambulanță SAJ tip B și una tip C”.

„În momentul sosirii la fața locului, echipajele de interveție au găsit o persoană incarcerata în autoutilitară. Celelalte două victime din autotren sunt asistate medical, fără probleme deosebite. Persoana încarcerată prezintă leziuni incompatibile cu viața și nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Celelalte două victime din autotren au suferit traumatisme minore, refuză transportul la spital”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Polițiștii cotinuă cercetările în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.