Arad: AUDIO Bilanțul furtunii care s-a abătut duminică asupra Aradului

12 copaci rupți, căzuți pe străzi, alei pietonale, fire de curent, pe 2 case și 2 mașini, dar și brad de 15 metri scos din rădăcini și căzut peste acoperișul Secției Pediatrie 2 dincadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad sau tablă smulsă din acoperișul unui bloc și căzută peste 3 mașini, pe care le-a avariat.

Acesta este bilanțul fenomenelor meteo periculoase la nivelul județului Arad, prezentat, duminică seara, decătre Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa.

Pompierii au mai intervenit și în județ. În localitatea Sânpaul au căzut copaci pe DJ709C între localitățile Sânpaul și Iratoșu, dar și pe acoperișul casei nr.197.

În comuna Bocsig au căzut copaci pe carosabil între localitățile Mânerău și Bocsig, dar și între Bocsig și orașul Ineu.

La Sânpaul s-a acționat și cu SVSU Șofronea. De asemenea, in Municipiul Arad mai acționează au acționat și echipaje de la Serviciul Edilitar al primăriei.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad

Arad: AUDIO FOTO VIDEO Furtuna a creat probleme la Arad: un brad de 15 metri, scos din rădăcini, a căzut pe secția Pediatrie 2 a Spitalului Județean. Tot în zonă, bucăți din acoperișul unui bloc a avariat 3 mașini