Arad: AUDIO Caz extrem la Arad: a împrumutat 70.000 de euro, a luat înapoi 400.000 de euro și mai cerea. Cum constrângea victima

Două femei de 40 și 45 de ani și un bărbat de 35 de ani au fost reținuți într-un caz extrem de cămătărie.

Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „ca urmare a cercetărilor efectuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, s-a stabilit că în perioada 2016-2019, arădeanca de 40 de ani ar fi împrumutat unei femei suma de 70.000 de euro, primind apoi de la victimă, cu dobândă, suma de aproximativ 400.000 de euro, banii fiind virați într-un cont bancar”.

„În urma imposibilității victimei de a mai plăti și alte sume considerate datorie și dobândă, persoanele în cauză ar fi săvârșit mai multe acte de intimidare, amenințare și acte de constrângere, constând în distrugerea fațadei magazinului alimentar pe care îl deține victima”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

Cele două femei și bărbatul reținuți vor fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de cămătărie, șantaj și favorizarea infractorului.

Polițiștii și procurorii continuă cercetările în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.