Arad: AUDIO Ce spune Poliția din Arad în cazul celor 2 mașini incendiate intenționat, în ceea ce pare a fi răzbunare în stil mafiot

POliția din Arad a confirmat, vineri, că face cercetări în cazul celor 2 mașini incendiate intenținat în municipiul Arad, în ceea ce pare a fi reglări de conturi între persoane din lumea interlopă.

Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei, „au fost depuse plângeri de persoanele vătămate, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”.

„Mai exact, au fost depuse două plângeri, pentru autoturismul distrus azi-noapte și cel distrus în noaptea de 14/15 Octombrie 2019”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei.

Ascultă în fișierul audio de mai jos declarația purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei.

Mai mult, polițiști spun că există un cerc de persoane bănuite.

Două mașini au fost incendiate intenționat, în municipiul Arad, în ultimele zile. Conform unor informații, între cele 2 cazuri ar exista și legături. Dacă prima mașină ar fost fost folosită de un cunoscut tânăr traficant de țigări din Arad, cea de-a 2a ar fi folosită de către un prieten de-al său.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad

Arad: FOTO AUDIO O nouă mașină incendiată intenționat, în răzbunări de tip mafiot, în municipiul Arad