Arad: AUDIO Copil de 9 ani, decedat într-un grav accident rutier, în județul Arad

Un copil de 9 ani a decedat, sâmbătă, în județulArad, dupăce mașina, în care se afla împreună cu familia, a fost implicată într-un accident rutier, care a avut loc pe DJ 792A, la ieșirea din Beliu către Bocsig.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa, „în accident au fost implicate 1 autorism și 1 autotren. La fața locului s-au deplasat de la Garda Ineu, 1 Autospecială cu modul de descarcerare, 1 SMURD și 1 echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad”.

„În mașina mică se afla o familie: mama (29 ani), tata (34 de ani ) și 2 copii (12 și aprox.9 ani). Mama, tata și copilul de 12 ani sunt constienti și li se acordă îngrijiri medicale, însă copilul de 9 ani încarcerat a fost extras și declarat decedat. Mama prezintă agitație psihomotorie, iar copilul de 12 ani traumatism la nivelul coloanei cervicale, cei doi sunt transportați la Unitatea de Primiri Urgențe dincadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad”, a mai declarat Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa.

Ambele sensuri de circulație sunt blocate în acest moment.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.