Arad: AUDIO FOTO Cum și-au petrecut salvatorii din Arad noaptea de Anul Nou

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad a prezentat, vineri, un bilanț al perioadei 31.12.2019-03.01.2020, care arată modul în care salvatorii ISU Arad și-au petrecut noaptea de Anul Nou.

Imagine

Imagine

Imagine

Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa, „în această perioadă, ISU Arad a participat la 78 de misiuni și intervenții după cum urmează: 3 incendii, 70 intervenții SMURD, 3 misiuni de asistentă persoane, 1 intervenție pentru salvări animale, 1 intervenție pentru descarcerare și 1 intervenție pentru asanare muniție”.

„Incendiile s-au produs la case de locuit, fără victime și au fost lichidate fără probleme deosebite. Cauzele probabile de producere a acestora au fost coșuri de fum necurățate sau neizolate corespunzător față de materialele combustibile. In cadrul intervențiilor SMURD au fost asistate medical 55 de persoane adulte și 20 de copii. In noaptea de Revelion ISU Arad a asigurat, prin Detașamentele Arad și Sebiș, măsurile PSI la Primăria Arad și la Primăria Sebiș, în cadrul jocurilor organizate de artificii. Tot în această perioadă a fost colectat și asanat un proiectil găsit în Orașul Chișineu Cris, s-a intervenit pentru scoaterea unui câine dintr-un canal în Municipiul Arad și de asemenea s-a intervenit pentru descarcerare la un accident produs între un tren și un autoturism în urmă căruia o persoană a decedat”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa.

În cadrul misiunilor și intervențiilor au fost angrenați cca 130 de pompieri, care au intervenit cu 38 mijloace de intervenție.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.