Arad: Crește aglomerația în principalale puncte de trecere a frontierei din vestul țării. Românii se întorc la muncă în vestul Europei sau merg în concedii

CreȘte aglomerația în principalale puncte de trecere a frontierei din vestul țării. Timpii de aşteptare la ieşirea din ţară prin punctele de trecere a frontierei Nădlac I (pe DN 7) şi Nădlac II, de pe autostrada Nădlac-Arad, au ajuns la două ore, sâmbătă dimineaţă, cele două puncte fiind folosite la capacitatea maximă pentru tranzitare. 

Prin frontieră trec mii de români care se întorc la locurile lor de muncă din vestul Europei, după ce au petrecut sărbătorile în ţară alături de familii.

Traficul este în creştere în condiţiile în care în weekend mulţi români din vestul ţării obişnuiesc să plece în excursii în Ungaria sau la schi în Italia, Austria sau Franța. Unii merg la Veneția pentru a porni în croazieră

În celelalte puncte din județ se așteaptă cel mult 10 minute.Pentru a veni în sprijinul participanţilor la trafic, Poliţia de Frontieră Română a dezvoltat o aplicaţie on-line, disponibilă pe pagina de internet politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.