Arad: AUDIO FOTO Depozit de contrandă, descoperit în municipiul Arad. Țigări de circa 800.000 euro, confiscate

Țigări decontrabandă, în valoare decirca 800.000 de euro, au fost confiscate dintr-un depozit de țigări de contrabandă, descoperit decătre polițiști pe o strada din municipiul Arad.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei, „polițiștii orașului Nădlac, împreună cu cei ai orașului Pecica, Biroul de Ordine Publică, Secțiile 1 și 2 Rurală Arad, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au depistat un depozit de țigarete de contrabandă”.

„În seara zilei de 7 august a.c., polițiștii s-au deplasat la sediul unei societăți comerciale de pe strada 6 Vânători de municipiu, unde, în două microbuze și o autoutilitară exista suspiciunea că s-ar afla țigări de contrabandă. Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad a dispus efectuarea cercetării la fața locului, în autovehicule fiind depistate 3.540.000 de țigarete (354 de baxuri) de diferite mărci, netimbrate și timbrate necorespunzător, susceptibile a proveni din contrabandă, în valoare de aproximativ 800.000 de euro”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei.

Anchetatorii continuă cercetările pentru a indentifica persoanele implicate în rețeaua de trafic cu țigări de contrabandă.