Arad: AUDIO FOTO VIDEO 2 bărbați au fost grav răniți, într-un accident care a avut loc la Arad. O mașină a ieșit pe câmp

Doi bărbați au fost grav răniți într-un grav accident care a avut loc miercuri pe drumul județean 709B, care leagă municipiul Arad de comuna Șofronea și orașul Curtici.

ARADCU 00 ACCIDENT ARAD CURTICI MI13NOV

Arad: VIDEO Un bărbat a murit și altul a fost rănit, într-un grav accident care a avut loc în județul Arad

Publicată de Realitatea De Arad pe Miercuri, 13 noiembrie 2019

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de medici, paramedici SMURD, polițiști și pompieri.
Două mașini s-au ciocnit frontal, după ce unul dintre șoferi a intrat pe contrasens, într-o curbă ușoară. Impactul violent a proiectat una dintre mașini în camp. Șoferul intrat pe contrasens, un bărbat de 35 de ani, care rula către Arad a fost grav rănit. Medicii l-au resuscitat mai bine de 20 de minute la fața locului, apoi l-au transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Celălalt șofer a fost și el rănit.
Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „în momentul sosirii la fața locului, echipele de intervenție au găsit 2 victime, 2 bărbați”.
„Prima victimă a fost extrasă în stop cardio respirator, s-au efectuat manevre de resuscitare și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe.  A doua victimă  fost extrasă, este conștientă, a fost preluată de SMURD Vladimirescu și pleacă spre Unitatea de Primiri Urgențe”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.
Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Cele două mașini au fost avariate în proportie de 90 la sută.
Deocamdată nu se știe din ce cauză a intrat bărbatul pe contrasens, fie i s-a făcut rău, fie s-a aplecat să ridice ceva din mașina. Circulația în zona a fost complet blocată mai bine de o oră.
POlițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.