Arad: AUDIO FOTO VIDEO Deputatul Dorel Căprar, reales președinte al PSD Arad

Președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, a fost reales, vineri seara ca președinte al social-democraților arădeni, în cadrul Conferinței Extraordinare de alegeri.

ARADCU 00 PSD DOREL CAPRAR PSD VI07FEB COMPLET

Arad: AUDIO FOTO VIDEO Deputatul Dorel Căprar, reales președinte al PSD AradPreședintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, a fost reales, vineri seara ca președinte al social-democraților arădeni, în cadrul Conferinței Extraordinare de alegeri.https://realitateadearad.net/index.php/2020/02/08/arad-audio-foto-video-deputatul-dorel-caprar-reales-presedinte-al-psd-arad/

Publicată de Realitatea De Arad pe Sâmbătă, 8 februarie 2020

Conferința avut loc în contextul unor divergențe între conducerea centrală și cea locală a PSD.

Conducerea centrală a partidului a trimis o adresă prin care decidea amânarea alegerilor, fără a menționa o dată anume. Președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, a declarat că cererea nu este conform statutului, și a trimis o adresă conducerii centrale în care spune că este nestatutar să se amâne organizarea alegerilor.

Dorel Căprar a fost singurul candidat de pe buletinul de vot.

Conform rezultatelor citite decătre deputatul PSD Adrian Todor, Dorel Gheorghe Căprar a fost reales președinte al PSD Arad cu 75 de voturi pentru și 5 împotrivă.

Președinte executiv a fost ales Vasile Bociort, cu 63 de voturi pentru, 4 împotrivă și 13 voturi nule.

Social-democrații din Arad și-au ales și 17 vicepreședinți, cu 76 de voturi pentru, 2 împotrivă și 2 nule.

Printre vicepreședinții aleși se află Adrian Butunoi și Gheorghe Sabău.

Publicată de Dorel Gheorghe Caprar pe Vineri, 7 februarie 2020

Inițial, pentru funcția de președinte al PSD Arad au anunțat că vor candida atât actualul lider, deputatul Dorel Căprar, care conduce organizația de 10 ani, cât și senatorul Mihai Fifor, care a fost ministru și vicepremier în Guvernele PSD. Senatorul Mihai Fifor a anunțat vineri că nu va participa la ceea ce numește el, un simulacru de Conferință de alegeri.

Dorel Căprar a respins acuzațiile că organizarea ar fi fost nestatutară.

În ultimele zile, PSD Arad s-a confruntat cu atacuri și acuze dure între cele 2 tabere care își anunțaseră candidatura pentru conducerea organizației.