Arad: AUDIO FOTO VIDEO Mega-lansare la PNL Arad pentru candidații de la locale și Parlament, cu 5.000 de oameni. Cunoscutul solist Ionuț Langa a creat atmosfera

PNL Arad și-a lansat, vineri seara. candidații de primar, președinte de Consiliul Județean și pentru Parlament, într-un mega eveniment, care a avut loc prezența a peste 5.000 de membri de partid, ceea ce spuneau liderii liberali arată că PNL este cel mai puternic partid din Arad și un dintre cele mai puternice organizații din țară, iar în deschidere, cunosctul cântăreț de muzică popuară Ionuț Langa a susținut un mic concert de muzică populară.

ARADCU 00 PNL GHEORGHE FALCA VI07FEB COMPLET

Arad: AUDIO FOTO VIDEO Mega-lansare la PNL Arad pentru candidații de la locale și Parlament, cu 5.000 de oameni. Cunoscutul solist Ionuț Langa a creat atmosferaPNL Arad și-a lansat, vineri seara. candidații de primar, președinte de Consiliul Județean și pentru Parlament, într-un mega eveniment, care a avut loc prezența a peste 5.000 de membrii de partid, ceea ce spuneau liderii liberali arată că PNL este cel mai puternic partid din Arad și un dintre cele mai puternice organizații din țară, iar în deschidere, cunosctul cântăreț de muzică popuară Ionuț Langa a susținut un mic concert de muzică populară.https://realitateadearad.net/index.php/2020/02/08/arad-audio-foto-video-mega-lansare-la-pnl-arad-pentru-candidatii-de-la-locale-si-parlament-cu-5-000-de-oameni-cunoscutul-solist-ionut-langa-a-creat-atmosfera-2/

Publicată de Realitatea De Arad pe Sâmbătă, 8 februarie 2020

Urmărește aici filmul complet al manifestării, așa cum a fost transmis în direct pe contul de Facebook al PNL Arad.

Lansarea candidaţilor pentru alegerile locale şi parlamentare a PNL Arad!Iustin Cionca candidat la presedenția CJ AradSergiu Bîlcea candidatul de primar al municipiului Arad!

Publicată de PNL Arad pe Vineri, 7 februarie 2020

Evenimentul, care a avut loc la Sala Sporturilor Victoria, s-a desfășurat în prezența a peste 5.000 de persoane, membrii și simpatizanți PNL din tot județul.

Lansarea a respectat nomializările anunțate încă de anul trecut.

Din partea PNL, pentru funcția de președinte al Consiliului județean Arad va candida președintele în exercițiu Iustin Cionca, iar pentru funcția de primar al municipiului Arad va candida actualul vicepreședinte al Consiliului Județean Arad Sergiu Bîlcea.

PNL Arad a recunoscut clar că s-a pregătit deja și pentru alegerile anticipate pentru Camera Deputaților și Senat.

Pentru Camera Deputaților candidează
Locul 1.Călin Bibarț, actualul primar al municipiului Arad
Locul 2. Geanina Pistru
Locul 3. Glad Varga, actual deputat
Locul 4. Lazăr Faur
Locul 5. Patricia Dinga
Locul 6. Ionel Bulbuc,actual viceprimar al muncipiului Arad
Locul 7. Bogdan Boca
Locul 8. Dorin Stanca
Locul 9. Iuliana Mureșan
Locul 10. Cristian Urzică

La Senatul României
Locul 1. Ioan Cristina, actual senator
Locul 2. Doru Sinaci, directorul Bibliotecii Județene
Locul 3. Corina Crișan, medic și consilier județean PNL
Locul 4. Garofița Popa
Locul 5. Cornel Faur

PNL este primul partid din Arad care organzizează o asemenea lansare.

Principalii candidați le-au vorbit celor prezenți, iar președintele PNL Arad, europarlamentarul Gheorghe Falcă, a prezentat detalii din mandatele sale de primar al Aradului, dar a vorbit și despre atuurile candidaților PNL.

Ținând cont de situația politică de la nivel central, la evenimentul de la Arad nu a venit niciun membru din cadrul conducerii centrale a PNL.

Invitatul special a fost primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

În deschiderea evenimentului, pe scena amplasată în Sala Sporturilor a urcat cunoscutul solist de muzică populară Ionuț Langa, care s-a bucurat de mare succes. Spectatorii au cântat împreună cu el, iar la final i-au cerut să se fotografieze împreună și i-au cerut autografe.