Arad: AUDIO FOTO VIDEO Incendiu puternic într-un camping de lângă Patinoarul municipal din Arad

Câteva căsuţe de camping din perimetrul unei baze sportive aflate pe malul Mureşului, în municipiul Arad, au luat foc, joi după-amiază, fiind distruse complet.

ARADCU 00 ISU ARAD JOI21MAI

Arad: AUDIO FOTO VIDEO Incendiu puternic într-un camping de lângă Patinoarul municipal din AradCâteva căsuţe de camping din perimetrul unei baze sportive aflate pe malul Mureşului, în municipiul Arad, au luat foc, joi după-amiază, fiind distruse complet.

Publicată de Realitatea De Arad pe Joi, 21 mai 2020

Baza sportivă respectivă are nouă căsuţe în camping, iar trei au fost cuprinse de flăcări, fiind observate de un şofer care a sunat la 112.

Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „propagarea focului a fost favorizată de vântul puternic, vegetaţia uscată înaltă din perimetrul bazei şi de materialul din care sunt făcute căsuţele, respectiv lemn foarte uscat”.

„Trei au fost cuprinse de flăcări şi au fost distruse complet, dar exista pericol de propagare şi la altele sau la o clădire administrativă din vecinătate”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Conform primelor informații, incendiul ar fi fost declanşat de persoane fără adăpost care locuiau în unele dintre căsuţe, abandonate de mai mulţi ani.

Chiar în vecinătatea campingului se află patinoarul municipal şi clădirile administrative ale acestuia, însă pompierii au reuşit să lichideze flăcările înainte ca imobilele să fie afectate.

Sursa foto-video: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad