Arad: AUDIO FOTO VIDEO Incendiu puternic la o fostă stație de carburanți din Arad. Un bărbat, rănit

Un puternic incendiu a cuprins, marți, o fostă stație de alimentare cu carburant din localitatea Vinga, din județul Arad, un bărbat care a suferit arsuri la o mână și față fiind transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Imagine

ARADCU 00 ISU ARAD MA03DEC (1)

Arad: AUDIO FOTO VIDEO Incendiu puternic la o fostă benzinărie din AradUn puternic incendiu a cuprins, marți, o fostă stație de alimentare cu carburant din localitatea Vinga, din județul Arad, un bărbat care a suferit arsuri la o mână și față fiind transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, medici și paramedici SMURD.Ascultă în linkul de mai jos declarația completă a purtătătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca despre acest caz.

Publicată de Realitatea De Arad pe Marţi, 3 decembrie 2019

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, medici și paramedici SMURD.

Conform purtătătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „incendiul se manifesta la anexe la stația de alimentare carburant în localitatea Vinga. Intervine Detașamentul Arad cu 3 autospeciale de stingere, 1 SMURD, 2 autospeciale de muncă operativă, 4 ofițeri și 15 subofițeri, în sprijin intervine și SVSU Vinga. Stația Peco este dezafectată”.

„Un bărbat, angajat al firmei care funcționa în anexa stației dezafectate a suferit arsuri pe mâna dreaptă și parțial la nivelul feței. A fost preluat de către echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă și transportat la UPU”, a mai declarat purtătătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a purtătătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

 

Din fericire, pompierii au reușit să stingă incendiu înainte ca să toată zona să fie distrusă complet.

Sursa foto-video: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.