Arad: FOTO Cum arată mașinile distruse de bărbatul care a ieșit cu maceta la polițiști

Au apărut primele imagini cu o parte din mașinile distruse, în cursul nopții de luni către marți, pe strada Banul Mărăcine din Arad.

Imagine

Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei, „la data de 3 decembrie, în jurul orei 04:30, un bărbat de 35 de ani din Arad, ar fi distrus folosindu-se de două gantere și pietre, 7 autoturisme , printre care și al său, parcate pe strada Banu Mărăcine din municipiu”.

„Până în prezent trei persoane vătămate au formulat plângere prealabilă, urmând ca polițiștii Biroului de Investigații Criminale sa ii identifice și pe ceilalți proprietari. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, a mai declarat că „polițiștii au fost solicitați prin 112 să se deplaseze la un imobil (bloc) de pe strada Banu Mărăcine, întrucât un bărbat a aruncat cu 2 gantere în parbrizul unui autoturism în timp ce se afla în apartamentul de la etajul 1. La sosirea polițiștilor, bărbatul a sărit de la balconul apartamentului având o macetă în mână”.

„Până la imobilizarea acestuia, bărbatul a distrus 7 autoturisme, inclusiv al său, aruncând cu pietre.  La fața locului s-au deplasat și luptători SAS, care l-au imobilizat, după care a fost internat la spitalul de psihiatrie. Este un bărbat de 35 de ani, din Arad”.

Din informațiile pe care le au anchetatorii, bărbatul a mai avut crize care să necesite evaluare psihologică.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.