Arad: AUDIO FOTO VIDEO Modul ecologic în care Aradul este decorat și iluminat de sărbători. Cei mai mulți oameni spun că este cel mai frumos din ultimii ani

Câteva mii de oameni au participat la deschiderea Târgului de Iarnă din centrul municipiului Arad, iar zona centrală este scăldată în lumină și culoare, însă în tendințe ecologiste. Pentru că Aradul este primul oraș din România modernizat în totalitate cu iluminat Led, decorațiunile de sărbători sunt realizate tot în acest mod. Peste 1 milion de beculețe LED împodobesc orașul.

ARADCU 00 TARG DECRACIUN IARNA SA23NOV

Arad: AUDIO FOTO VIDEO Modul ecologic în care Aradul este decorat și iluminat de sărbători. Cei mai mulți oameni spun că este cel mai frumos din ultimii aniCâteva mii de oameni au participat la deschiderea Târgului de Iarnă din centrul municipiului Arad, iar zona centrală este scăldată în lumină și culoare, însă în tendințe ecologiste. Pentru că Aradul este primul oraș din România modernizat în totalitate cu iluminat Led, decorațiunile de sărbători sunt realizate tot în acest mod. Peste 1 milion de beculețe LED împodobesc orașul.Vezi în linkul de mai jos cum a fost atmosfera la deschiderea târgului și ce spun oamenii despre manifestarea care colorează Aradul.

Publicată de Realitatea De Arad pe Sâmbătă, 23 noiembrie 2019

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a primarului municipiului Arad, Călin Bibarț.

Deschiderea Târgului de Iarnă a însemnat și aprinderea iluminatului festiv din oraș. Având în vedere că Municipiul Arad este primul oraș din România modernizat în totalitate cu iluminat Led și telemanagement la punctele de aprindere, de sărbătoarea Crăciunului orașul va fi împodobit cu peste un million de beculețe LED.

Târgul are loc în Parcul Mihai Eminescu din spatele Primăriei. Ca în fiecare an, zona din în fața Palatului Administrativ marea atracție din punct de vedere al decorațiunilor luminoase.

Tot aici va fi amplasat bradul de Crăciun, care va fi adus din Munții Apuseni.

Pe lângă figurinele din anii trecuți, sunt și câteva noutăți: structura 3D luminoasă: cu cuvintele “I LOVE ARAD”, care este amplasată în 5 locuri din oraș, dar și proiectarea pe Palatul Adminstrativ, unde se află primăria, a unor imganini cu brazi mari și zăpadă multă.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos ce spun unii oameni despre târg.

Intrarea pe strada Romul Veliciu, de lângă Primăriei, este unul dintre punctele de atracție din oraș mai ales pentru realizarea celor mai reușite fotografii, iar asta datorită figurinei 3D “2020” care este montată aici, dar și a tunelului de lumină.  Prn zonele împodobite se află strada Mețianu, care este decorată cu 5 îngeri luminoși.

La Târgul de Crăciun au loc concerte cu artiști consacarați în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, iar în fiecare seară de luni până joi, școlile și grădinițele din municipiul și județul vor putea să prezinte mici spectacole.

Printre cei prezenți s-a aflat și fostul primar al Aradului, europarlamentarul Gheorghe Falcă.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a lui Gheorghe Falcă.

Primăria Municipiului Arad este dispusă să plătească pentru iluminatul festiv din acest an aproximativ 155.000 de euro cu TVA.

Târgul de Iarnă ține până pe data 11 ianuarie 2020.

După deschiderea târgului, în Arad urmează și alte momente de sărbătoare… 3 concerte dedicate Zilei Naționale a României, aprinderea luminițelor în brazii de Crăciun și sosirea lui Moș Nicolae, dar și concertele de Revelionul Popular.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.