Arad: AUDIO FOTO VIDEO Pompierii din Arad, obligați să alimenteze mașinile cu apa dintr-o piscină, la un puternic incendiu dintr-un cartier rezidențial privat

Un puternic incendiu a cuprins, vineri seara, 2 apartamente dintr-un cartier rezidențial privat aflat la ieșirea din Arad către Oradea (Cartierul Verde).

ARADCU ISU ARAD VI20DEC

Arad: AUDIO FOTO VIDEO Pompierii din Arad, obligați să alimenteze mașinile cu apa dintr-o piscină, într-un cartier rezidențial privatUn puternic incendiu a cuprins, vineri seara, 2 apartamente dintr-un cartier rezidențial privat aflat la ieșirea din Arad către Oradea (Cartierul Verde). La fața locului au ajuns imediat mai multe echipaje de medici, paramedici SMURD și pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad și pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Livada. În total au intervenit cca 20 de pompieri militari și 14 pompieri voluntari.Incendiu a cuprins acoperișul de pe 2 apartamente, arâzând cca 150 de metri pătrați de acoperiș.Din cauza lipsei surselor, alimentarea mașinilor intervenție ale pompierilor s-a făcut cu motopompa dintr-o piscină.

Publicată de Realitatea De Arad pe Vineri, 20 decembrie 2019

La fața locului au ajuns imediat mai multe echipaje de medici, paramedici SMURD și pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad și pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Livada. În total au intervenit cca 20 de pompieri militari și 14 pompieri voluntari.

Incendiu a cuprins acoperișul de pe 2 apartamente, arâzând cca 150 de metri pătrați de acoperiș.

Din cauza lipsei surselor, alimentarea mașinilor intervenție ale pompierilor s-a făcut cu motopompa dintr-o piscină.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa.

Acesta este cel de-al treile incendiu care cuprinde case din același cartier, după ce alte 2 incendii au avut loc pe 30 și 31 octombrie.

Sursa foto-video: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.