Arad: AUDIO FOTO VIDEO Revoluția din 1989. Expoziție despre cei care suferit în închisorile comuniste în anii 1950. Cum a apărut comunismul în lume și în România

La Arad a început, miercuri, seria de evenimente dedicată Revoluției din 1989. 

ARADCU 00 MUZEU MI18DEC

Arad: AUDIO FOTO VIDEO Revoluția din 1989. Expoziție despre cei care suferit în închisorile comuniste în anii 1950. Cum a apărut comunismul în lume și în RomâniaLa Arad a început, miercuri, seria de evenimente dedicată Revoluției din 1989. Primele 2 manifestări au avut loc la Complexul Muzeal Arad, unde a fost lansată cartea „Decembrie ”89 însângerat. În amintirea Eroilor Maritiri și răniților de la Arad”, semnată de jurnalistul Emil Șimăndan, și a fost vernisată expoziția „Caravana eroilor. Martiri și eroi români în temnițele comuniste”, care reunește zeci de persoanalități care au suferit în închisorile comuniste în anii 1950, dar oferă și informații despre apariția comunismului în lume și în România.Istoricul Bogdan Ivașcu, de la Complexul Muzeal Arad, vorbește despre expoziția „Caravana eroilor. Martiri și eroi români în temnițele comuniste”.https://realitateadearad.net/index.php/2019/12/18/arad-audio-foto-video-revolutia-din-1989-expozitie-despre-cei-care-suferit-in-inchisorile-comuniste-in-anii-1950-cum-a-aparut-comunismul-in-lume-si-in-romania/

Publicată de Realitatea De Arad pe Miercuri, 18 decembrie 2019

Istoricul Bogdan Ivașcu, de la Complexul Muzeal Arad, vorbește despre expoziția „Caravana eroilor. Martiri și eroi români în temnițele comuniste”.

Primele 2 manifestări au avut loc la Complexul Muzeal Arad, unde a fost lansată cartea „Decembrie \”89 însângerat. În amintirea Eroilor Maritiri și răniților de la Arad”,  semnată de jurnalistul Emil Șimăndan, și a fost vernisată expoziția „Caravana eroilor. Martiri și eroi români în temnițele comuniste”, care reunește zeci de persoanalități care au suferit în închisorile comuniste în anii 1950, dar oferă și informații despre apariția comunismului în lume și în România.

Expoziția poate fi vizitată la Complexul Muzeal Arad, cu acces prin intrarea dinspre Parcul Copiilor, până în data de 17 ianuarie 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.