Arad: AUDIO Mai mulți bani pentru stadionul „UTA Francisc Neuman”. Ce spune primarul Călin Bibarț, despre momentul finalizării arenei sportive

Proiectul pentru aprobarea refacerii documentației tehnico-economice și reaprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru “Mărirea capacității peluzelor Stadionului UTA“ a fost votat cu unanimitate, vineri, decătre consilierii municipali din Arad.

Luarea acestei decizii a fost necesară în vederea continuării lucrărilor demarate de municipalitate la Stadionul “Francisc Neuman”. 

Conform primarului municipiului Arad, Călin Bibarț, „era necesară această actualizare a indicatorilor tehnico-economici și financiari pentru a putea merge mai departe. Practic vorbim despre aducerea la zi a tuturor decumentațiilor și evident a implicațiilor tehnice și economico-financiare. Am dispus personal un audit pentru a mă asigura că nu se fac plăți duble”.

„Au fost verificări, am primit în scris că nu sunt probleme, prin urmare dați-mi voie să cred specialiștii și pe cei care generează documente și le semnează și mai puțin pe cei de pe margine care, mă rog, sunt în campanie electorală”, a mai declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a primarului municipiului Arad, Călin Bibarț.

Aleșii locali au fost de acord cu finanțarea lucrărilor necesare pentru finalizarea stadionului, lucrări în valoare de aproximativ 21 milioane lei.

Lucrările au început în 2014, iar autorităţile speraseră ca primele meciuri să aibă prin în toamna anului 2017, în vreme ce inaugurarea
era anunţată pentru mijlocul anului 2018.

Noul stadion Francisc Neumann va avea 12.700 de locuri, toate acoperite, restaurant, hotel şi muzeu, şi se va ridica la categoria
întâia de acreditare a FRF şi pentru categoria a doua în strcutura de aceditare UEFA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.